CSM CSU Oradea s-a despărţit de jucătorul sârb Dragan Zekovic, după aproape trei ani de colaborare. "Pivotul înalt de 2.09 metri, posesor al unei aruncări de la distanţă redutabilă, va juca în altă ţară în sezonul 2021/22", transmite conducerea clubului, pe site-ul oficial.

În vârstă de 34 ani, Zekovic a evoluat la formaţia orădeană din sezonul 2018-2019 şi, după cum mai precizează clubul, "s-a potrivit perfect în angrenajul echipei roş-albastre, calităţile sale completându-le pe cele ale colegilor săi, dar şi cu planurile staffului tehnic".

Jucător de poziţiile 4-5, Dragan Zekovic a avut 33 de apariţii în sezonul 2020-2021 din Liga Naţională, înregistrând medii statistice de: 10.5 puncte, 3.9 recuperări, 1.4 pase decisive şi 0.7 intercepţii, în 22 minute pe partidă.

De asemenea, în sezonul trecut jucătorul a evoluat şi în Cupa României şi FIBA Europe Cup pentru CSM CSU.

"CSM Oradea îi mulţumeşte lui Zeko pentru cei trei ani de colaborare de pe urma cărora au rezultat un titlu naţional, o supercupă, o medalie europeană, respectiv trei finale de cupă şi încă una de campionat. Pe această cale îi urăm mult succes în continuarea activităţii profesionale, dar şi în plan personal", mai transmite conducerea clubului bihorean.

CSM Oradea s-a mai despărţit în această vară de Giordan Watson, însă l-a readus pe Kris Richard şi a prelungit contractele cu Bobe Nicolescu, Cătălin Baciu, Nikola Markovic şi Tudor Fometescu.