„Bate vânt de la Orade! Lumea ne vrea din nou la Noo'vo Resto Lounge, așa că venim pe 29 februarie! E prima dată în viața noastră când cântăm pe 29 februarie...”, transmit membrii formației Nightlosers. 

Concertul programat pentru seara de joi la restaurantul de pe strada Vasile Alecsandri nr. 5 promite să aducă o atmosferă relaxată și încărcată cu umor. 

„Vino să petrecem pe muzica inconfundabilă a trupei NIGHTLOSERS pe 29 februarie la Noo'vo Resto Lounge! Longeviva trupă redefinește blues-ul american, adăugând influențe etno și groove jazz-funky, cu un strop de umor și originalitate”, arată gazdele. 

Înființată în 1994, în Cluj-Napoca, trupa Nightlosers - care a lansat piese memorabile ca „Dragostea-i ca și o râie” și „Bețivan ratat” - este caracterizată de un mix captivant de muzică blues și populară, cu un groove jazz-funky și intervenții etno originale.

Prețul unui bilet la concertul care va avea loc la Noo'vo Resto Lounge este de 75 lei, iar locurile trebuie rezervate din timp la numărul 0750.432.211.

Ca de obicei, oaspeții sunt așteptați de la ora 19, pentru a avea timp să se bucure de o cină înainte de începerea concertului (20.30).

În perioada următoare, același restaurant găzduiește alte concerte atractive, susținute de invitați ca Taxi, Mircea Baniciu, Mihai Mărgineanu, Proconsul și Desperado.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!