Un şofer din Oradea a fost reţinut, pentru 24 ore, şi s-a ales cu dosar penal după ce, luni dimineaţa, a fost găsit drogat la volan, în trafic, pe şoseaua de centură a municipiului, într-o zonă extrem de aglomerată, în apropierea hypermarketului Metro.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, bărbatul în vârstă de 41 ani a fost oprit de un echipaj al Serviciului Rutier Bihor luni, în jurul orei 8. 

"Exista suspiciunea că ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv", se arată în comunicat.

Testul făcut de poliţişti a avut rezultat pozitiv, confirmând bănuielile. Ca atare, orădeanul a fost condus la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, unde i-au fost prelevate probe de sânge şi urină. 

În final, bărbatul a ajuns în Arestul Poliţiei Bihor. "Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența substanțelor psihoactive", arată Poiția. 

În prezent, orădeanul este cercetat în stare de libertate, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!