O şoferiţă în vârstă de 19 ani din Oradea s-a ales cu dosar penal după ce, oprită în trafic pentru un control de rutină, poliţiştii au descoperit că a urcat la volanul maşinii sub influenţa substanţelor interzise. 

Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, maşina condusă de tânăra orădeancă a fost oprită miercuri seara la ora 23.40, pe strada Oneştilor din municipiu.

Comportamentul tinerei le-a dat de gândit poliţiştilor, „existând suspiciunea că ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv”. Ca urmare, aceasta a fost testată cu aparatul din dotarea agenţilor rutieri, rezultatul fiind pozitiv.

„În urma testării preliminare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii consumului unor substanțe interzise", scrie în comunicat. 

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Oradea, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!