Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Sîntandrei, un orădean de 22 ani şi un adolescent de 17 ani din localitatea bihoreană Leş, au fost prinşi drogaţi la volan în urma unor controale efectate zilele trecute în trafic de poliţiştii orădeni.

Potrivit unui comunicat transmis marţi, şoferul din Sîntandrei a fost prins în după amiaza zilei de luni, la ora 15.50, chiar pe drumul judeţean 797, ce străbate comuna, de către poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier.

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri bihoreni", arată comunicatul.

Alţi doi tineri drogaţi la volan au fost dibuiţi în trafic la sfârşitul săptămânii trecute. Un orădean de 22 ani a fost oprit de poliţiştii Biroului Rutier în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.30, pe strada Piaţa 1 Decembrie din municipiu.

Două ore mai târziu, poliţiştii au oprit pe strada Vlădeasa un tânăr de 17 ani, din localitatea Leş, care nu doar că se afla sub influenţa halucinogenelor, ci era şi băut şi nici nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

"În ambele situaţii, s-au întocmit dosare penale, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor", se precizează în informarea Poliţiei.