Drumul expres se închide traficului auto de duminică până luni dimineaţă în zona din dreptul gării. Potrivit unui comunicat al municipalităţii, în acest interval, angajaţii Trameco vor face ridicarea la cotă a capacelor de cămin şi turnarea stratului de balast stabilizat cu ciment şi asfalt binder. Lucrările vor viza strict zona intersecţiei străzilor Ecaterina Teodoroiu şi Ana Ipătescu.

"Se recomandă traseul alternativ de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi străzile adiacente care nu vor fi afectate de lucrări. Riveranii străzilor adiacente străzii Ecaterina Teodoroiu vor folosi ruta ocolitoare spre strada Louis Pasteur. Riveranii străzii Ana Ipătescu vor folosi ruta spre strada Depoului", se menţionează în comunicat.

În prezent circulaţia pe drumul rapid se desfăşoară deviat pe străzile Depoului şi Constanţei pentru că municipalitatea mai are de amenajat circa 600 de metri de drum prin fosta remiză CFR.

Lucrările, au fost oprite în stadiul realizării bordurilor până la reducerea umidităţii din sol pentru desfăşurarea în bune condiţii a compactării stratului suport a viitoarei şosele. Cel mai probabil drumul va fi terminat în prima parte a anului viitor.