Până la sfârşitul lunii septembrie, parcul industrial Eurobusiness II din strada Ogorului va avea deja finalizat drumul de acces amenajat de firma Drumuri Orăşeneşti paralel şoselei de centură. Cu o lungime de 1.088 metri, calea de acces se va încheia cu un sens giratoriu la intrarea în zona industrială şi va avea patru accese suplimentare din drumul principal către aceasta.

Conform unui comunicat al municipalităţii, până în prezent constructorul a amenajat şi asfaltat drumul, a montat 44 de stâlpi de iluminat metalici înalţi de opt metri şi lucrează la trotuare, accesele suplimentare şi acostament.

Legat de această investiţie, primarul Ilie Bolojan a declarat că "în această toamnă vor începe lucrările la pasajul subteran din zona străzii Nojoridului, ceea ce înseamnă că vom avea un nou acces spre parcul industrial".

Lucrările de amenajare a drumului de acces au început în martie şi au o durată de execuţie de şase luni. Investiţia implică amenajarea unei părţi carosabile late de şapte metri, continuată spre parcul industrial cu un trotuar lat de un metru şi un şanţ betonat în care se va scurge canalizarea pluvială a platformei industriale.