Pentru că timp de trei săptămâni campionatul Seriei B din Divizia A la handbal feminin a fost întrerupt şi pentru că orădencele de la CSU CSM au două etape libere, clubul orădean a perfectat în această săptămână două jocuri de verificare cu o formaţie din Ungaria, Oroshazi FKSE.

Prima dintre ele se va desfăşura joi de la ora 18.30, iar cea de-a doua, vineri, cu începere de la ora 15.00, ambele urmând să se dispute în sala de sport a Universităţii din Oradea.

Echipa din Oroshaza ocupă o poziţie asemănătoare în liga secundă maghiară cu cea ocupată de formaţia pregătită de Doina Ardelean în România.

Antrenoarea Doina Ardelean nu va putea conta pe Georgiana Codrea şi Dezso Helga, ambele fiind accidentate. Cu toate acestea, trebuie amintită forma excelentă pe care fetele pregătite de Doina Ardelean au arătat-o în acest an, perioadă de timp în care au înregistrat 6 victorii şi doar 2 înfrângeri.

Următorul meci oficial al CSU CSM va avea loc în data de 9 aprilie, atunci când bihorencele vor primi vizita echipei CSU Reşiţa, a doua clasată.

În prezent, handbalistele orădence ocupă locul al VII-lea, cu cu 21 de puncte contabilizate după 7 victorii şi tot atâtea înfrângeri.