Duminică se vor desfăşura ultimele trei jocuri din etapa a 10-a (ultima din 2020) a campionatului Seriei a zecea a Ligii a III-a la fotbal.

În cele trei partide vor fi implicate şi două echipe bihorene, CSC Sânmatin, care va evolua pe teren propriu în compania celor de la Sportul Şimleu Silvaniei, şi CAO 1910 Oradea, formaţie care va juca în deplasare, pe terenul liderului, SCM Zalău.

Ocupanta locului 7 în clasament, CSC Sânmartin speră să acumuleze trei puncte din meciul ce va avea loc pe Stadionul Comunal din Sânmartin, în compania sălăjenilor de la Şimleu. O victorie i-ar urca încă cel puţin o poziţie în ierarhie pe elevii antrenorului Cosmin Bodea, care pot ierna chiar pe locul 5, dacă ACS Gloria Bistriţa va pierde jocul de pe teren propriu cu CSM Satu Mare, programat tot duminică de la ora 14.

Pentru CSC Sânmartin disputa de duminică va reprezenta şi o verificare înaintea confruntării din Cupa României, în compania celor de la Dunărea Călăraşi, meci programat sâmbăta viitoare, pe 28 noiembrie, tot la Sânmartin.

Jocul CSC Sânmartin - Sportul Şimleu Silvaniei va fi arbitrat la centru de timişoreanul George Cătălin Roman.

După ce s-a impus miercuri la Sânmartin, în restanţa cu Luceafărul, ultima clasată, CAO 1910 Oradea se deplasează acum la Zalău, pentru ultima restanţă din acest an, cu liderul ierarhiei, formaţia locală SCM. Jocul, care opune două formaţii de pe podium, CAO fiind pe poziţia a III-a, este şi un derby al seriei.

Deşi îşi propun obţinerea de punct sau puncte, componenţii echipei CAO sunt conştienţi că-i aşteaptă o misiune foarte dificilă, mai ales că vin după ce au stat două săptămâni în izolare, din cauza mai multor jucători care s-au infecat cu noul coronavirus, şi doar de o săptămână se antrenează normal. 

Meciul SCM Zalău - ACS CAO 1910 Oradea se disputa pe Stadionul Municipal din Zalău şi va fi arbitrat de clujeanul Narcis Bodocan.


Clasamentul Seriei a 10-a a Ligii a III-a: