Noroc chior pentru un orădean care, după ce s-a cinstit o noapte întreagă, s-a urcat la volan şi şi-a proptit maşina într-un autobuz.

Accidentul s-a petrecut, marţi, în jurul orei 7, în comuna Sînmartin. Orădeanul de 52 ani se îndrepta spre Oradea, însă, din cauza "aburilor" de alcool, nu şi-a mai putut struni maşina, a intrat cu ea pe contrasens şi s-a izbit de un autobuz.

Din fericire, în urma impactului au avut de suferit doar vehiculele, atât orădeanul cât şi pasagerii autobuzului scăpând fără urmări.

Chemaţi la locul accidentului, poliţiştii rutieri au constatat că şoferul autoturismului avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Poliţiei, subcomisarul Alina Dinu.

Chiar dacă accidentul a avut urmări uşoare, orădeanul a rămas deocamdată fără permis, fiind anchetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. "Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.