După ce s-au pregătit timp de o săptămână într-un stagiu montan, jucătorii echipei de handbal masculin CSM Oradea s-au întors din cantonamentul susţinut la Stâna de Vale.

În această perioadă, elevii antrenorului George Tăutu au pus accentul pe partea de pregătire fizică, dar din 11 ianuarie ei au intrat în sala de joc. În continuare, sportivii bihoreni au la dispoziţie zece zile să pregătească turneul al doilea din cadrul Diviziei A.

În urma turneului susţinut în luna noiembrie a anului trecut, la Turda, echipa orădeană are o linie de clasament ce conţine două victorii şi o înfrângere.

Şi cel de-al doilea turneu se va desfăşura tot la Turda, în perioada 21 - 24 ianuarie, când CSM Oradea va susţine patru partide. Mai întâi, pe data de 21 ianuarie, bihorenii vor întâlni echipa CNOPJ Timişoara. Meciul este programat de la ora 10. Apoi, vineri, 22 ianuarie, de la 12.40, CSM va susţine partida în compania celor de la Universitatea Cluj-Napoca.

În ziua a treia a turneului, sâmbătă, în 23 ianuarie, de la ora 12, CSM va juca în compania gazdelor de la Potaissa Turda, pentru ca duminică, 24 ianuarie, de la ora 9.30, să încheie turneul cu jocul împotriva celor de la Szejke Odorheiu Secuiesc.