După ce a ajutat echipa Ludogoreţ Razgrad să câştige un nou titlu în Bulgaria, fotbalistul orădean Claudiu Keşeru a fost operat marţi la genunchi, după cum informează clubul bulgar pe pagina de Facebook.

"Atacantul lui Ludogorets, Claudiu Keseru, a suferit o artroscopie de genunchi de succes pentru a curăţa un menisc deteriorat. Operaţia a fost efectuată de profesorul asociat dr. Antoni Georgiev la Spitalul Sofia Sofiamed, marţi dimineaţă. Odată externat, atacantul naţionalei României îşi va continua recuperarea la Razgrad. Keseru este de aşteptat să fie pe deplin pregătit pentru începutul sezonului viitor în Liga Efbet, care începe în a doua jumătate a lunii iulie. Clubul îi urează lui Claudiu Kseru o recuperare rapidă!", a transmis Ludogorets.

La finele săptămânii trecute, fotbalistul orădean şi-a adjudecat cel de-al cincilea titlu în Bulgaria, după ce cu patru etape înainte de final, echipa la care activează, atât el, cât şi alţi doi internaţionalii români, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, s-a distanţat la 14 puncte faţă de ŢSKA Sofia, principala urmăritoare. În ultima etapă, Ludogoreţ a învins cu 2-1 pe Beroe Stara Zagora.

Claudiu Keşeru a intrat pe teren în minutul 51, Dragoş Grigore a fost integralist, iar Cosmin Moţi a rămas pe banca de rezerve.

În acest fel, orădeanul a ajuns la titlul de campion încă o dată în Bulgaria, el mai având în palmares trofee şi cu Steaua/FCSB.

În actualul sezon, atacantul de 33 de ani a marcat 12 goluri în campionat, dar Claudiu Keşeru este golgheterul celor de la Ludogorets în sezonul actual, cu 18 goluri înscrise în toate competiţiile.

În ceea ce priveşte echipa Ludogorets, aceasta, prin victoria împotriva celor de la Beroe, scor 2-1, şi-a asigurat cel de-al 9-lea titlu de campioană consecutiv.

Reamintim că formaţia din Razgrad a început să domine fotbalul din Bulgaria începând din 2011. Graţie performanţei din acest sezon însă, Ludogorets a egalat recordul de titluri consecutive obţinute în istoria campionatului Bulgariei. ŢSKA Sofia reuşise să cucerească 9 titluri la rând în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Claudiu Keşeru va avea, astfel, diin nou ocazia să evolueze alături de Ludogorets Razgrad în sezonul viitor în preliminariile UEFA Champions League. De altfel, jucătorul care a început fotbalul la FC Bihor a declarat de mai multe ori că se simte foarte bine la clubul bulgar.

"Nu mă simt ca un străin, mă simt ca acasă în Bulgaria după 5 ani aici. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor mei, pentru că fără ei nu aş fi reuşit nimic", spunea Claudiu Keşeru, în momentul în care a primit premiul de cel mai bun stranier, la începutul anului.