Pe 5 decembrie, orădenii vor putea asista, fără să plătească bilete de intrare, la un concert al trupei Direcţia 5, organizat de USL Oradea la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Ovidiu Mureşan, director de campanie al USL Oradea şi preşedinte al organizaţiei municipale a PSD, afirmă că organizarea spectacolului a fost iniţiată după ce reprezentanţii USL au constatat succesul concertului de colinde al lui Ştefan Hruşcă, oferit de doctorul Florian Bodog, candidat în colegiul 4 Senat Oradea vinerea trecută, dar şi pentru că USL îşi doreşte ca şi tinerii să participe la vot.

"Am perfectat deja actele de închiriere a sălii şi am angajat trupa", a spus Ovidiu Mureşan, precizând că accesul la concertul Direcţia 5 va fi liber, pe baza invitaţiilor care pot fi procurate de doritori de la căsuţele din lemn închiriate de USL. Deocamdată nu se ştie ora la care va avea loc concertul, aceasta urmând să fie stabilită în curând.

Punctele de campanie ale USL sunt amplasate în Ioşia (intersecţia Calea Aradului cu strada Aviatorilor), în Rogerius (zona Olosig), pe platoul din faţa magazinului Crişul, în Piaţa 1 Decembrie (la întretăierea liniilor de tramvai), în Nufărul (lângă bisericuţă) şi la Universitate.

Orarul de funcţionare al voluntarilor şi candidaţilor USL în aceste căsuţe este zilnic, între orele 13 - 16.