Organizatorii celei mai mari ore de Kangoo Jumps din lume, instructoarea Kinga Sebestyen, alături de medicii orădeni Alin Iova, Olivia Burtă şi Puşa Dorina Fărcaş, și-au primit certificatele care atestă oficial că evenimentul organizat anul trecut la Oradea a intrat în Cartea Recordurilor.

Cum se știe, cea mai mare oră de Kangoo Jumps organizată vreodată s-a desfășurat pe 13 octombrie 2019, în Piața Unirii. Au participat 1657 de persoane, iar reprezentanţii Guinness au fost prezenţi la acţiune pentru a face măsurătorile şi a omologa ulterior recordul.

Conform procedurilor, analiza durează câteva luni, iar certificatul care atestă rezultatul este trimis ulterior iniţiatorului. Astfel, la o jumătate de an de la eveniment, Kinga Sebestyen şi medicii Alin Iova, Olivia Burtă şi Puşa Dorina Fărcaş au primit diploma care le atestă reuşita, alături de un mesaj din partea preşedintelui Guinness Book Of World Records.

"Sunt încântat să înmânez acest certificat prin care este recunoscută aderarea ta în Cartea Recordurilor. Noi măsurăm, verificăm şi omologăm cele mai mari reuşite mondiale încă din 1954. În prezent, misiunea noastră este de a menţine şi arhiva recorduri are inspiră, motivează şi bucură publicul de pretutindeni. Îi sărbătorim pe cei mai buni!  Recordul tău se află acum printre cele peste 40.000 de reuşite incluse în Cartea Recordurilor. Noi primim mii de aplicaţii în fiecare lună, însă mai puţin de 5% reuşesc să fie omologate. Astfel ai toate motivele să fii mândră de performanţa ta! În numele Guinness Book of World Records, te felicit pentru reuşită!", a transmis Alistair Richards, preşedintele Guinness Book Of World Records.

Certificatele au intrat recent în posesia organizatorilor. 

"Suntem acum printre cei care au făcut cele mai mari performanţe de-a lungul timpului. Vrem să trimitem câte o diplomă de participare tuturor celor care au participat la eveniment şi s-au înscris atunci în aplicaţia JumpClass. Sunt recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă. Kangoo Jumps are o popularitate mai mare ca niciodată şi lansăm noi şi noi cluburi cu instructori acreditaţi în toată ţara", a spus antrenoarea Kinga Sebestyen.

În Cartea Recordurilor se află sportivi, oameni simpli, dar şi celebrităţi precum Michael Jackson, Beyonce, Madonna, Justin Bieber sau Katy Pery.