Formalităţile au fost perfectate, lucrările pot începe. Primarul Ilie Bolojan şi delegaţi ai Armatei au semnat miercuri la Primărie protocolul de predare - primire pentru 57,8 hectare de teren aferente fostului tancodrom din proprietatea statului în cea a municipiului Oradea.

Terenul din Şoseaua Ogorului va fi folosit pentru extinderea parcului industrial Eurobusiness II.

"În urma semnării protocolului, vom preda firmei Drumuri Orăşeneşti lucrarea privind realizarea drumului de acces în Parcul Industrial II, lucrare care până în prezent nu a putut fi realizată deoarece terenul nu era în proprietatea municipiului", a declarat primarul Ilie Bolojan.

Lucrările la drum vor începe în primăvara anului viitor, cu finanţare de la bugetul local, urmând ca reţelele de canalizare să intre în lucru în vară din fonduri europene prin programul Aparegio.

Edilul a ţinut să mulţumească Guvernului, ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, secretarului general al ministerului, Codrin Munteanu, şi prefectului de Bihor, Claudiu Pop, pentru sprijinul acordat municipalităţii în efortul de preluare a acestui teren.

Citeşte pe aceeaşi temă şi "Tancodorm "industrial". Primăria preia de la armată 58,7 hectare de teren în Şoseaua Ogorului"