Handbaliștii echipei a doua a clubului CSM Oradea au obținut duminică a doua victorie din ediția 2022-2023 a campionatului ligii secunde, Divizia A. Evoluând la Arena Antonio Alexe, în compania formației CSU Politehnica Timișoara, satelitul echipei de handbal masculin CSM Oradea, respectiv echipa CSM Oradea II s-a impus cu scorul de 32-30, în fața bănățenilor, după un joc antrenant, plăcut ochiului.

Chiar dacă s-au aflat la conducere tot timpul, tinerii jucători ai clubului CSM nu s-au putut desprinde foarte tare de adversar. La pauză scorul a fost 16-13, iar în final 32-30, după ce în ultimele minute bănățenii chiar au crezut că pot egala, doar că, până la urmă finalul a fost bine gestionat de trupa orădeană, pregătită de antrenorii George Tăutu și Robert Beșe.

Principalii marcatori ai formației CSM Oradea II au fost în acest meci: Răzvan Radu cu 8 goluri (1 din 7 metri), George Breban și Sebastian Sfârlea cu câte 7 goluri și Ionuț Huțan, autor a 5 goluri. Au mai marcat: Bogdan Bora – 3 goluri și Marius Mlinarcsik – 2 goluri. S-au remarcat însă și portarii George Duma și Robert Ene, cu intervențiile avute.

De la CSU Politehnica Timișoara, principalul marcator a fost Victor Niță, cu 12 goluri, din care 5 din aruncări de la 7 metri.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea II a acumulat 6 puncte, dar rămâne pe locul 6, la egalitate cu Universitatea Craiova, de pe poziția a 5-a.

În celelalte două partide ale etapei a 7-a din Seria C a Diviziei A la handbal masculin, SCM Politehnica Timișoara II a dispus cu scorul de 32-28 de CSM Reșița, iar CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu a învins cu același scor, de 32-28, formația Unirea Sânnicolau Mare. Universitatea Craiova a avut liber.

În următoarea etapă, CSM Oradea II va juca tot acasă, cu Unirea Sânnicolau Mare, vineri, 28 octombrie, de la ora 18, la Arena Antonio Alexe.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!