Tinerele jucătoare de la echipa Crişul Oradea au avut o evoluţie foarte bună la cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Naţional de polo feminin rezervat echipelor de U17 (născute în anul 2005 şi mai mici), turneu care s-a desfăşurat la Bucureşti, în perioada 11-13 martie, care a fost câştigat de orădence, după ce s-au impus în toate cele trei jocuri susţinute.

Deşi nu a beneficiat de lotul complet, echipa pregătită de antrenorul Dorin Sava a obţinut trei victorii clare în partidele care s-au desfăşurat la Bazinul Dinamo.

În prima dispută, CS Crişul Oradea a învins cu scorul de 13-7 formaţia CSS 1 Bucureşti, pentru ca apoi să se impună cu scorul de 15-11 în meciul cu CSM Unirea Alba Iulia.

În fine, în ultima partidă, orădencele s-au duelat cu gazdele de la Dinamo, pe care au reuşit să le învingă la o diferenţă de şase goluri, cu scorul de 17-11.

În urma acestor rezultate, formaţia orădeană şi-a consolidat prima poziţie a clasamentului.

"De menţionat este faptul că echipa noastră a putut beneficia de doar 11 jucătoare, din care aproximativ jumătate sunt mai mici de categorie. Chiar şi aşa evoluţia lor a fost foarte bună, iar apărarea titlului naţional din sezonul trecut este un obiectiv realist. Felicitări antrenorului Dorin Sava şi tuturor sportivelor!", a transmis conducerea clubului Crişul Oradea, printr-un comunicat.