Echipa orădeană de polo feminin U17 a clubului Crişul Oradea a dominat cu autoritate cel de-al doilea turneu al Campionatului Naţional rezervat acestei categorii de vârstă, care s-a desfăşurat în ultima săptămână din luna noiembrie la Târgu Mureş.

Orădencele, pregătite de antrenorul Dorin Sava, s-au impus clar în toate cele patru jocuri susţinute. Astfel, CS Crişul a întrecut cu 24-10 formaţia locală CSM Târgu Mureş, după care a învins cu 15-9 echipa CSS 1 Bucureşti.

În jocul al treilea, jucătoarele de la echipa orădeană au dat peste CSM Unirea Alba Iulia, formaţia pe care au întrecut-o la o diferenţă de 11 goluri, cu scorul de 21-10.

În fine, în ultimul duel, Crişul Oradea a făcut scor cu Dinamo, echipă bucureşteană pe care au întrecut-o cu 24-5.

Ca urmare a acestor rezultate, echipa orădeană ocupă detaşat primul loc în clasament.

Pregătită de antrenorul Dorin Sava şi expertul sportiv Cosmin Goina, formaţia feminină de polo U17 a clubului orădean este alcătuită din: Bianca Gordan, Lőrincz Jázmin, Sara Dumitru, Csáki Olívia, Giulia Tuleu, Ridzyk Vivien, Lorena Gordan, Vanessa Sava, Sara Silaghi, Miklovits Nikolett şi Ayana Lascău.

Toate aceste echipe care au participat la Târgu Mureş urmează să se întâlnească şi la turneul de la Alba Iulia, apoi ultimul turneu va avea loc la Bucureşti.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!