Final de sezon competiţional fericit pentru echipa Crişul Oradea 2005 în Campionatul Regional de Polo al Ungariei. Totul a început în urmă cu o săptămână, când jucătorii de la Crişul Oradea 2005 au fost medaliaţi cu bronz la o categorie superioară de vârstă, cea a jucătorilor născuţi în anul 2004, unde au reuşit să surclaseze echipe cu pretenţii în poloul juvenil maghiar, precum: Debrecen, Szentes, Budapest Sport-Kope şi Szegedi Vizipolo Suli.

A urmat weekend-ul recent încheiat, când la Budapesta, în Complexul Sprtiv BVSC, echipa cu jucători născuţi în anul 2005 a clubului Crişul Oradea a reuşit să devină campioană la categoria ei de vârstă, devansând din nou echipe cu tradiţie în acest sport din Ungaria şi Serbia.

Trupa pregătită de antrenorii Christian Sandor şi Ivan Fejer a acumulat 27 de puncte, s-a clasat pe primul loc şi le-a devansat, în ordine, pe: Szolnoki Dozsa, echipă situată pe poziţia secundă cu 22 de puncte, Vojvodina, pe locul 3, cu 18 puncte, BVSC – Zuglo, de pe locul 4, cu 16 puncte, Szentes, situată pe poziţia a 5-a, cu 6 puncte şi Szegedi Vizipolo Suli, clasată pe poziţia a 6-a, fără niciun punct.

Lotul echipei orădene de la această competiţie i-a cuprins pe portarii Horaţiu Mureşan şi Forrai Karoly, respectiv pe jucătorii: Cseresnyes Mark, Rareş Blăguţa, Şerban Lipai, Luca Puie, Takacs Mark, Lukacs Dominik I, Richard Orsos, Patrik Hadade, Csato Balasz, George Fetea, Pop Cotuna, Koppanyi David, Lukacs Dominik II şi Sergiu Micula.

„Participarea în aceste două competiţii pe parcursul a şapte luni calendaristice şi, implicit, rezultatele deosebite obţinute, dă încredere acestei echipe, care este campioana în exerciţiu la categoria de vârstă 2005 a României. În acest sezon Crişul Oradea 2005 va participa în campionatul României la o categorie superioară, juniori III, unde speră să facă o figură frumoasă”, după cum transmit conducătorii echipei orădene, într-un comunicat.