Echipa de fotbal fete a Colegiului Tehnic "Alexandru Roman" din Aleşd şi-a adjudecat medaliile de bronz la întrecerile ediţiei din acest an a Olimpiadei Sportului Şcolar, desfășurate în perioada 18-20 mai, la București.

Turneul final a adus echipei bihorene în merituos loc 3, după ce în finala mică elevele antrenorului Sebastian Moisin s-au impus cu scorul de 1-0 în faţa echipei Colegiului "Vasile Lovinescu" din Fălticeni.

La faza finală au participat echipele liceelor din: Cluj, Craiova, Bucureşti, Brăila, Fălticeni (jud. Suceava),Timişoara şi Aleşd (jud. Bihor). Echipele au fost împărţite, iniţial, în două grupe, ajungându-se în cele din urmă la cele două finale.

În finala mică, echipa din Aleşd a trecut cu 1-0 de cea din Fălticeni, în timp ce în finala mare, formaţia din Cluj s-a impus în faţa echipei din Craiova cu scorul de 6-2. Astfel, premiul cel mare a revenit Clujului, echipă clasată pe primul loc. Craiovencele au ocupat locul 2, iar pe poziţia a 3-a s-au situat bihorencele de la Colegiul Tehnic "Alexandru Roman" din Aleşd.

Acestea, printr-o dăruire totală şi muncă au reuşit o performanţă remarcabilă în ciuda numărului mic de fotbaliste legitimate la echipă.

Echipa Colegiului Tehnic "Alexandru Roman" din Aleşd este formată din: Renatka Uifalusi (portar), Iulia Lele (atacant), Ana Geanina Cozak (atacant), Gianina Marta (fundaş stânga), Ianka Vatlavic (fundaş dreapta), Andreea Abrudan (mijlocaş), Claudia Oltean (atacant rezervă), Adelina Borodan (mijlocaţ rezervă), Olinka Morong (fundaş rezervă) şi Andreea Vatlavic (fundaş rezervă). Antrenorul formaţiei este profesorul Sebastian Moisin.