După ce și-a încheiat seria jocurilor amicale din această iarnă, echipa de handbal masculin CSM Oradea a perfectat și cel de-al doile transfer din intersezon. Astfel, formația bihoreană l-a legitimat și pe jucătorul Alexandru Laslo.

În vârstă de 21 ani, Laslo a venit de la AHC Potaissa Turda sub formă de împrumut. După cum a informat conducerea clubului orădean, acordul are valabilitate până la finele sezonului actual.

Reamintim că prima achiziție din această iarnă pentru CSM Oradea a reprezentat-o jucătorul Tudor Botea, venit de la Minaur Baia Mare, tot până la finele actualei stagiuni.

După ce însă și Cosmin Liberț a plecat la Tg. Jiu, lotul de jucători al echipei de bihorene cuprinde 18 jucători. Astfel, pentru returul de campionat, antrenorii Sebastian Tudor și George Tăutu se vor baza pe: Devid Munea, Vasile Niculai, Eduard Szilagyi, Alexandru Pop, Răzvan Radu Radu, Adrian Mihăilescu, Petru Stroe, Bogdan Munteanu, Cristopher Iozu, Răzvan Nițu, Flaviu Duma, Bogdan Doboș, Cătălin Crăciun, Alexandru Laslo, Tudor Botea, Alexandru Codrin Zamfir, Ștefan Bandi și Andrei Ivancov.

Înaintea debutului returului, CSM Oradea ocupă primul loc în Seria B a Diviziei A, cu punctaj maxim. Primul joc din partea a doua a campionatului pentru bihoreni va avea loc pe 25 februarie la Baia Mare, cu CS Minaur 2 Baia.