Formaţia clubului CSM Oradea a reuşit o performanţă deosebită la categoria 18 ani - masculin, unde a reuşit să câștige Campionatul Național pe echipe la tenis.

Competiția, care a avut loc săptămâna trecută la București, a reunit la start cele mai bune zece echipe din ţară, cu jucători născuţi după data de 1 ianuarie 2004.

Delegația clubului orădean i-a cuprins pe Christian Zoltan Teszari, Dragoș Nicolae Cazaru, Carel Pieter Wessel, Eric David Verdeș și Alexandru Cristian Dumitru. Aceştia au avut evoluţii foarte bune, impunându-se în toate cele patru partide susţinute.

În prima confruntare, CSM Oradea a dispus clar, cu 5-0, de Tenis Club București, după care, în următorul meci, au dispus cu 3-1 de prima echipă a celor de la Dinamo Bucureşti.

Jocul al treilea a fost cel mai echilibrat, dar tenismenii orădeni s-au impus cu scorul de 3-2, în confruntarea cu echipa Academiei de Tenis Victor Hănescu.

În fine, în ultimul meci, CSM Oradea a dat de echipa celor de la CSA Steaua București, pe care au reuşit s-o învingă cu 4-1.

Este o performanţă deosebită pentru echipa orădeană, care s-a încoronat campioană naţională la această categorie de vârstă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!