Tenismenele din echipa României au ajuns duminică la Oradea, aterizând pe aeroportul local, alături de antrenori. Sportivele urmează să le înfrunte pe cele din echipa Ungariei în cadrul turneului Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup).

„Echipa României a ajuns la Oradea în cursul serii de duminică (06.11). Tricolorele se duelează cu Ungaria în playoff-ul Billie Jean King Cup 2022. Evenimentul se va desfășura la Oradea Arena în perioada 11-12 noiembrie”, au transmis reprezentanții clubului CSM Oradea, care are rol de gazdă pentru această întrecere. 

Cele 5 jucătoare convocate în lotul României sunt Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Gabriela-Elena Ruse, Monica Niculescu și Anca-Alexia Todoni. Căpitanul nejucător al echipei este Horia Tecău, iar antrenor, Alina Tecșor-Cercel.

Billie Jean King Cup este primul eveniment sportiv de mare calibru găzduit de Oradea Arena, sala polivalentă cu peste 5.000 de locuri a orașului.

Federația Română de Tenis a pus în vânzare biletele și abonamentele pe platforma entertix.ro. Există două categorii de prețuri pentru abonamente: Categoria 1 – 250 lei/eveniment; Categoria 2 – 200 lei/eveniment.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!