La numai o săptămână după ce au participat la turneul german de la Hallenmaster, alături Manchester United, Bayern Munchen sau Ajax Amsterdam, echipa de fotbal U12 a Clubului Sportiv Şcolar LPS Bihorul, pregătită de profesorul Lucian Stance, a luat parte la un alt turneu internaţional programat în străinătate. De această dată a fost vorba despre competiţia dotată cu Cupa Sajovolgye, care s-a desfăşurat în Ungaria, la Kazincbarcika (lângă Miskolc).

La turneu au participat opt echipe, din România, Ungaria şi Slovacia, iar formaţia orădeană a făcut o figură frumoasă, terminând pe locul II şi demonstrând, astfel, de ce a fost invitată la puternicul turneu din Bavaria.

După un turneu aproape perfect, desfăşurat în sală în sistem 4+1 pe durata a 18 minute meciul, bihorenii s-au văzut învinşi doar în finală.

De precizat însă că la acest turenu de sală, organizatorii au impus un număr de maximum 12 jucători pe echipă, fapt ce a făcut ca delegaţia orădeană să nu-i cuprindă pe toţi cei care au luat parte la puternicul turneu din Germania.

Pe lângă locul II obţinut de echipă, LPS Bihorul a mai cucerit şi un premiu special la acest turneu, prin Robert Zemplenyi, care a fost declarat cel mai bun jucător al turneului.

Antrenorul Lucian Stance i-a avut la dispoziţie în Ungaria pe: Casian Dumea, Darius Pereş, Raul Antoci, Patrik Bundea, Denis Cociuba, David Mărcuţiu, Mario Herlaş, Rareş Ciuclea, David Maghiar, Robert Zemplenyi, Cătălin Romocean şi Rareş Catrişcău.