Clubul Sportiv Crişana Oradea a organizat, la finele săptămânii, un turneu internaţional de mini-fotbal, competiţie rezervată copiilor de 8-9 ani şi mai tineri, care s-au întrecut la sala de sport a Colegiului Traian Vuia din Oradea pentru Cupa Moş Crăciun.

După jocuri viu-disputate în faza grupelor, în semifinale s-au calificat formaţiile Juniorul Salonta, NAC Oradea, Debrecen Focisuli şi CSC Sânmartin.

În finala mare au ajuns însă Debrecen şi NAC Oradea, echipa din Ungaria reuşind să câştige trofeul, după ce s-a impus cu scorul de 2-0.

Pe locul III s-a situat Juniorul Salonta, după ce în finala mică a câştigat jocul cu CSC Sânmartin, cu scorul de 3-0.

La final, pe lângă premierea echipelor, organizatorii au oferit şi premii individuale. Astfel, Tisza Boris, de la Debrecen, a fost desemnat cel mai tehnic jucător, Elvis Bud, de la echipa arădeană din Sântana, golgheterul turneului, iar Carlos Florian, de la formaţia gazdă, Crişana Oradea, la cei 4 ani şi jumătate, cel mai tânăr jucător din turneu.

Nu a lipsit însă nici Moş Crăciun, care a oferit cadouri tuturor copiilor prezenţi la sală.

Turneul s-a încheiat, astfel, într-un spirit de bucurie. Pe parcurs, cei prezenţi au avut posibilitatea să participe la o tombolă, prin intermediul căreia s-au acordat diferite alte premii.