Noul sezon oficial din baschetul masculin românesc a început, iar campionii de la CSM CSU Oradea au disputat deja două jocuri, câte unul acasă şi în deplasare. Ce a lipsit însă spectatorilor orădeni la meciul de pe teren propriu din SuperCupă, cu U BT Cluj a fost îndrăgitul Leone, mascota echipei orădene.

Situaţia a fost explicată în pauza mare a jocului, când conducerea clubului şi galeria orădeană l-a premiat pe cel care a îmbrăcat echipamentul lui Leone în ultimii ani, Călin Pele. Acesta a fost nevoit să se retragă cel puţin temporat din acest rol, din cauza unor probleme medicale.

Pentru activitatea sa, a primit de la căpitanul echipei, Rareş Paşca, un tablou care-l înfăţişează pe el alăturii de campionii de la CSM, din partea clubului.

Pentru a-l înlocui pe acesta, conducerea clubului şi galeria echipei caută acum pe altcineva, care să poată intra în rolul lui Leone.

"Suntem în căutarea lui Leone! Este sufletul echipei şi bucuria unei săli întregi! Însă pentru asta este nevoie de cineva care să îi dea viaţă!", se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a echipei orădene.

Echipa şi galeria orădeană aşteaptă pe cineva care să animeze spectacolul la jocurile de pe teren propriu al roş-albaştrilor şi să-i dea culoare şi în tribună, nu numai pe parchetul sălii de joc.

"Alătură-te campionilor şi fii iubit de o sală întreagă! Bucură-te de simpatia orădenilor şi fă parte din clubul pe care îl susţii meci de meci! Trimite-ne un mesaj privat, şi ajută-ne să redescoperim emoţia din jurul lui Leone!", se mai arată în anunţul echipei şi galeriei orădene.