Duminică, baschetul juvenil masculin orădean a cucerit două medalii naționale. Astfel, echipa U18 a obținut medalia de argint în cadrul Final Four-ului găzduit la Oradea, iar echipa U15 a cucerit medalia de bronz, în urma turneului final ce a fost găzduit la București.

În Final Four-ului Campionatului Național U18 de la Oradea, după ce au trecut sâmbătă în semifinale de Agronomia București, cu scorul de 62-60, duminică, în marea finală, elevii antrenorilor Zoran Vranes și Valeria Scheiner au fost întrecuți clar, cu 103-62 de către U-BT Cluj-Napoca, formație care a devenit campioană națională.

Formația orădeană de U18, devenită vicecampioană națională, i-a avut în componență pe: Remus Porumb, David Randiș, Paul Bembea, Paul Huciu, Vlad Medeșan, Vlad Marinău, Enzo Vescan, Alex Iepure, Luca Năstruț, Alexandru Șandor, Cristian Milaș, Raul Mureșan, Raul Ciaca și Gabriel Pop. Antrenori: Zoran Vranes și Valeria Scheiner.

La rândul ei, echipa de U15 masculin a LPS Bihorul CSM Oradea a ocupat poziția a III-a a turneului de la București, după ce în semifinale a fost întrecută de CS Dinamo CSȘ Nr. 6 București, cu scorul de 88-68, iar în finala mică s-a impus cu 93-91 (după prelungiri) în fața celor de la  CSM București.

Antrenată de Zoran Vranes și Alin Cureș, echipa orădenă de U15, medaliată cu bronz, i-a avut în componență pe: Raul Igna, Bogdan Creț, George Ion, Andrei Popescu, Raul Buzguța, Denis Pătcaș, Rareș Bozga, Andrei Caba, George Pilca, Rareș Teodorof, Alexandru Novac-Iuhas, Bogdan Mitrea, Mihai Galchiș și Mario Hortea.