Iubitorii sportului vor avea prilejul să vadă la lucru în acest an ambele echipe naţionale de handbal seniori ale României. Astfel, la propunerea lui Pavel Mercea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal Bihor, Federaţia Română de Handbal a decis să organizeze la Oradea, în cuplaj, pe data de 9 iunie, partidele oficiale pe care le vor susţine cele două echipe de seniori, cea feminină şi cea masculină.

Reprezentativa masculină a României va evolua în compania Belarusui, în preliminariile Campionatul European, iar apoi naţionala feminină va juca în compania Austriei, în prima manşă din play-off-ul calificărilor la Campionatul Mondial.

Ambele partide vor fi găzduite de Arena Antonio Alexe.

"Am încercat să facem o surpriză şi iată că am reuşit, iubitorilor de handbal din Bihor, care ştim că sunt mulţi. Aşa cum s-a întâmplat şi cu alte ocazii, când echipele noastre naţionale de handbal au jucat la noi, şi de această dată suntem convinşi că iubitorii sportului bihorean vor umple până la refuz tribunele Arenei Antonio 0Alexe. Handbalul este un sport iubit la noi şi de aceea suntem mulţumiţi şi dorim să mulţumim şi Federaţiei pentru faptul că ne-au atribuit această organizare", a declarat Pavel Mercea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal Bihor.