Echipele orădene de polo seniori CSM şi CSU susţin în acest sfârşit de săptămână primele jocuri oficiale de acasă din anul 2024. Ambele vor evolua sâmbătă în Superliga Naţională.

Mai întâi, cu începere de la ora 10, la Bazinul Crişul, cea de-a doua echipă a oraşului, CSU Oradea, va primi replica formaţiei Rapid Bucureşti, pentru ca apoi, de la ora 11:30, la Bazinul Ioan Alexandrescu, băieţii de la CSM Oradea să evolueze în compania celor de la Politehnica Cluj.

La ambele partide intrarea spectatorilor este liberă.

Reamintim că debutul oficial în noul an pentru cele două echipe de polo s-a petrecut săptămânile trecute tot în Superliga Naţională, când au evoluat în deplasare. CSM a obţinut două victorii în duelurile de la Bucureşti cu Rapid şi Sportul Studenţesc, în timp ce CSU Oradea s-a impus la Cluj, în faţa echipei locale Politehnica.

În ceea ce priveşte jocul vicecampionilor de la CSM Oradea cu Poli Cluj, de la ora 11:30, el face parte din programul etapei a 4-a a returului Superligii, iar şi pentru acest joc antrenorii Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor nu se vor putea baza pe cei trei jucători aflaţi la Campionatul Mondial de polo pe apă de la Doha. Este vorba despre Radoslav Filipovic (în echipa Serbiei), Levente Vancsik şi David Belenyesi (în echipa României). Totuşi, echipa orădeană este mare favorită în acest duel, de la care se aşteaptă un nou recital de goluri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!