Sâmbătă, de la ora 11.30, oraşul Salonta va fi gazda a două jocuri din cadrul campionatului de futnet al României, având ca protagoniste echipa de juniori şi cea de seniori a Clubului Sportiv Tengo Salonta.

Primii vor juca juniorii clubului salontan, care, de la orele 11.30, vor primi replica formaţiei JSF Cluj-Napoca. De la ora 13.30, seniorii de la Tengo se vor duela cu echipa Futnet Timişoara. Ambele dispute au loc la sala de sport Sándor Péter în cadrul rundei a V-a a campionatului organizat de Asociaţia Futnet România.

Weekend-ul trecut salontanii au fost angrenaţi în runda a doua a interligii, în timp ce juniorii au evoluat într-un joc de verificare cu echipa slovacă KAC Jednota Kosice.

În ultima etapă a turului, Victory Cluj a învins Simex Şimleul Silvaniei cu 3-2, după o dispută strânsă, echipa de sub Feleac preluând temporar şefia clasamentului care arată astfel: 1. Victory Cluj 38 de puncte, 2. Simex Şimleul Silvaniei 37, 3. CS Tengo Salonta 36, 4. JSF Cluj 34, 5. CS Futnet Timişoara, 28, 6. Tengo U21 Salonta 22. Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 jocuri, fiind programate în ordine un meci de dublu, simplu, triplu, dublu şi triplu, ultimele două doar în caz că e nevoie.