Cele două echipe orădene de polo seniori CSM şi CSU se vor întâlni vineri, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", într-o partidă care a rămas restantă din cadrul etapei a 2-a a noii ediţii a Superligii Naţionale.

Meciul a fost amânat pentru că vicecampioana en-titre a ţării, CSM Oradea, a fost angrenată în cupele europene, acolo unde a avut rezultate foarte bune în acest început de sezon, ajungând să se califice în turul III al Ligii Campionilor.

De altfel, şi în campionat jucătorii de la CSM au început în trombă, învingând clar în primele două jocuri ale Superligii formaţiile Rapid Bucureşti şi Hello Sport Bucureşti.

De partea cealaltă, CSU Oradea, echipă care a preluat ştafeta de la CS Crişul şi, în urma parteneriatului dintre cele două cluburi, Crişul şi CSU, au ajuns la un consens asupra purtării titulaturii de CSU Oradea la jocurile din Superligă.

Antrenorii celei de-a doua echipe de polo seniori a oraşului sunt Cosmin Goina şi Marcel Haşaş având în cadrul jocului, pe lângă tinerii sportivi şi câţiva jucători experimentaţi, cum ar fi Mihnea Chioveanu şi Maximilian Costa.

Derby-ul judeţului Bihor la polo, care opune echipele orădene CSM şi CSU va avea loc vineri cu începre de la ora 12, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!