Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect, responsabilă de salubritatea din tot judeţul, continuă să se subţieze şi după ce preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a tăiat în carne vie cu doi ani în urmă, punând pe liber şase din cei nouă angajaţi.

După ce în luna mai a acestui an fostul director PSD-ist Bujor Chirilă a demisionat din funcţie, ca să poată liberalii să numească un director de-al lor, acum a părăsit corabia şi acesta.

Bihorel a aflat că, după doar cinci luni în funcţie, la 1 noiembrie, Florin Gontariu a demisionat de la conducerea Ecolect, invocând motive personale, aşa că asociaţia a rămas fără director general şi cu cinci angajaţi, dintre care trei recrutaţi în ultimele luni, după ce s-a constatat că organigrama ciopârţită de Bolojan era, totuşi, prea restrânsă.

În perioada următoare, Ecolect va fi condusă de preşedintele asociaţiei, adică de vicele CJ Bihor Mircea Mălan (foto), care deocamdată, după cum a aflat Bihorel, nu recrutează niciun nou angajat, mai cu seamă că organizaţia are, oricum, şi un Consiliu Director.

După atâtea disponibilizări şi noi angajări, dă mai bine dacă Ecolectul rămâne cu o funcţie în minus...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!