La întrecerile ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Powerlifting, competiţie care este organizată de Federaţia Română de Powerlifting şi care a avut loc în partea a doua a lunii septembrie la Alba Iulia, printre participanţi s-au numărat şi reprezentanţii a patru cluburi bihorene.

Este vorba despre CS Crişul Oradea (director Dalma Csilla Pető), Bihorul Beiuş 1921 (preşedinte Silviu Odobasianu), Lupaş Power Bihorul (preşedinte Florin Ionuţ Lupaş) şi King do-Lions Oradea (preşedinte Romeo Emeric Tulkos).

Sportivii bihoreni au avut rezultate bune, numărându-se printre remarcaţi.

Astfel, au fost adjudecate mai multe clasări pe podium, dar şi titluri naţionale.


Rezultatele obţinute de cluburile bihorene:

CS Crişul Oradea                                                                                  

Ioana Lupaş a obţinut 4 locuri II la probele de genuflexiuni, împins din culcat, îndreptări şi total, la echipat, respectiv 4 locuri II la aceleaşi probe însă la clasic, în cadrul categoriei de senior feminin -84 kg.

Romeo Blage, în cadrul categoriei de junior 2 -105 kg, a obţinut 4 locuri I la probele de genuflexiuni, împins din culcat, îndreptări şi total.

Florin Ionuţ Lupaş (dublu legitimat Crişul Oradea-Bihorul Beiuş 1921) a obţinut 4 locuri I la senior masculin +120 kg la probele de genuflexiuni, impins din culcat, îndreptări şi total, la echipat, respectiv locul I la open, devenind astfel campion absolut al competiţiei.

CS Bihorul Beiuş 1921

Flavius Guler, la categoria de junior 2 -53 kg, a cucerit 8 locuri I, 4 locuri I la classic şi 4 locuri I la echipat.

Rami Boit, la categoria junior 1 -66 kg, 3 locuri II şi un loc III la classic.

David Fâşie, la junior 2 -93 kg, a obţinut 4 locuri II la classic.

Dragoş Brişcan, la junior 2 -93 kg echipat, a cucerit 4 locuri I.

Ionuţ Jurju, la senior -105 kg echipat, a obţinut 2 locuri II.

Rareş Matei, în cadrul categoriei junior 2 -120 kg, a cucerit 4 locuri I la echipat, 4 locuri III la categoria de vârstă de senior, 3 locuri III la junior clasic şi 1 loc I.

CS Lupaş Power Bihorul

Roberto Claudiu a obţinut la categoria de junior 1 -105 kg, locul III, la proba de genuflexiuni-clasic.

CS King do-Lions Oradea

Szabó József a obţinut la categoria de master 2 titlul de vicecampion naţional, locul I şi locul III la seniori. A cucerit 4 locuri II şi un loc III, toate la clasic.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!