Sâmbătă au debutat jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. În prima partidă din mini-grupa din care face parte și campioana județului Bihor, CAO 1910 Oradea (Grupa A din Regiunea 2  - Nord-Vest), la Zalău, pe stadionul Municipal, campioanele județelor Satu Mare și Cluj, CSM Satu Mare și Someșul Dej au terminat la egalitate, scor 0-0.

Pentru că meciul s-a terminat fără o învingătoare, conform regulamentului, echipele au executat și lovituri de departajare, care vor conta doar la finalul mini-turneului de baraj de promovare, în cazul în care cele două echipe se vor afla la egalitate perfectă în clasament. Someșul Dej s-a impus cu 5-3 la loviturile de la 11 metri, după ce Satu Mare a ratat la a patra serie de penalty-uri.

Astfel, după prima etapă, cele două echipe au câte un punct.

Miercuri, în etapa a II-a, de la ora 17:30, va intra în turneu și CAO 1910 Oradea, care se va confrunta cu CSM Satu Mare.

Sâmbătă, în prima etapă a mini-grupelor barajului de promovare în Liga a III-a, s-au înregistrat opt victorii și trei egaluri, dar și un succes la ”masa verde”. Corona Brașov a câștigat cel mai detașat, scor 16-0, cu CS Gheorgheni, iar CSA Steaua și Bradu Borca s-au impus cu 8-1, cu Argeșul Mihăilești, respectiv Unirea Mircești.

În urma rezultatelor din prima etapă, două echipe au promovat totuși matematic în Liga a III-a, fiindcă făceau parte din grupe care erau incomplete. Este vorba despre Petrolul Potcoava și Gloria Albești, reprezentantele județelor Olt și Constanța. Prima a câștigat la ”masa verde” meciul cu Minerul Costești, iar a doua a trecut la loviturile de departajare cu 4-3 de CSM Râmnicu Sărat, după ce la finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, 0-0.