PDL-ista Elena Udrea a întârziat, joi, o jumătate de oră la întâlnirea cu cei circa 70 de colegi bihoreni care au venit s-o vadă şi au primit-o cu entuziasm. Motivul? Una dintre maşinile care o însoţea în coloană a fost implicată într-un accident rutier, la o trecere la nivel cu calea ferată, la Chişineu Criş.

Îmbrăcată sobru, în pantaloni şi taior negru, Elena Udrea a fost primită de PDL-işti cu fostul (sau actualul) imn al partidului, "Verde-nrourat", la fel ca în vremurile bune, când toţi activiştii partidului se călcau pe bombeuri pentru a-i prezenta omagiile.

Însoţită de fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii Adrian Rădulescu şi de deputatul de Alba Clement Negruţ, Elena Udrea a întârziat la întâlnire exact 30 de minute, explicând ulterior că această întârziere s-a datorat unui "incident" petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată, în care a fost implicată una dintre maşinile din coloana sa.

"A fost un accident uşor la o trecere de cale ferată, o maşină a intrat în maşina unor colegi. Nu s-a întâmplat mare lucru, dar au trebuit să rămână la secţia de poliţie, iar maşina am înţeles că a trebuit să meargă spre un service", şi-a motivat Udrea întârzierea.

"Veneam dinspre Arad, era intrarea într-o localitate, am văzut că era un cimitir pe partea dreaptă", a adăugat ea după ce jurnaliştii au întrebat-o în ce localitate a avut loc accidentul şi i-au cerut amănunte.

PDL-ista a refuzat să spună cui îi aparţinea maşina şi cine era la volan, Adrian Rădulescu afirmând că era vorba despre "maşina unui coleg care a fost lovită de un microbuz".

Neoficial, BIHOREANUL a aflat că accidentul a avut loc pe raza localităţii arădene Chişineu şi nimeni nu a fost rănit.