Dansatorul și coregraful orădean Emil Rengle, câştigător al emisiunii-concurs „Românii au talent”, a fost invitatul emisiunii iUmor care a fost difuzată duminică seara la Antena 1. Acesta a făcut glume pe seama faptului că este gay şi că are un iubit cu care şi-ar dori să aibă un copil.

Acesta şi-a început momentul umoristic întrebându-i pe cei patru juraţi - Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu - dacă este adevărat că atunci când va muri va deveni „strigay”, nu strigoi.

La scurt timp după ce Rengle a început să vorbească pe scenă, Cheloo s-a ridicat şi a plecat de la masa juraţilor fără să spună nimic.

Coregraful orădean și-a continuat momentul de stand-up. „Încă de când eram copil mic am ştiut că în spatele oricărui bărbat puternic aş putea fi eu”, a spus Emil Rengle, iar prezentatorii au comentat din culise că acesta dă dovadă de autoironie.

El a vorbit și despre o controversată declarație de-a sa, aceea că vrea să rămână însărcinat, anunțând că îşi doreşte în continuare să aibă un copil cu iubitul său, Alejandro. 

Coregraful a vorbit şi despre comentariile pe care le primeşte de multe ori pe reţelele de socializare, cele mai multe fiind jignitoare la adresa orientării sale sexuale. „Acestea îmi demonstrează în fiecare zi că eu chiar ştiu cine sunt. Mai ales în zilele noastre în care cei mai mulţi bărbaţi sunt cine le spune nevasta", a mai spus orădeanul.

Momentul complet al lui Emil Rengle, la iUmor:

„A fost un număr real de stand-up şi se vede că ai trăit ceea ce ai făcut pe scenă! Eu cred în libertatea umorului şi m-ai surprins plăcut, eşti foarte asumat!”, i-a spus Bordea lui Emil Rengle.

Cosmin Natanticu l-a apreciat pentru că a povestit despre lucrurile prin care trece ca persoană gay în România. „Sunt nişte lucruri pe care tu le trăieşti şi este foarte bine că ai venit să le povesteşti!”, a spus juratul.

„Ai fost foarte mişto, eşti bun pe treaba asta!”, l-a lăudat şi Delia.

Orădeanul este de multe ori ţinta comentariilor răutăcioase, el fiind un susţinător al schimbării legislaţiei în România prin recunoaşterea cuplurilor de acelaşi sex.

Dansatorul Emil Rengle în vârstă de 33 de ani şi solistul Alejandro Fernandez de 27 de ani, originar din Londra, care a participat la emisiunea „Vocea României” în 2023, s-au afişat pentru prima dată împreună în luna septembrie a anului trecut. La scurt timp după ce şi-au oficializat relaţia, Rengle a stârnit reacții spunând că vrea să rămână... însărcinat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!