Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor a transmis informaţii noi despre accidentul mortal petrecut marți dimineață pe DN 1, la ieşirea din localitatea Auşeu, unde un autoturism, din motive încă neelucidate, a pătruns pe sensul opus, a ieşit de pe carosabil şi a lovit frontal un copac. 

Din informare reiese faptul că în autoturism, un Ford Focus cu 5 locuri, se aflau 7 persoane, dintre care trei minori, inclusiv un bebeluş. Toţi pasagerii sunt din judeţul Mureş.

"Marţi, 31 mai a.c., la ora 06.46, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Târnăveni, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.1, la ieşirea din localitatea bihoreană Auşeu înspre Oradea, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, a părăsit partea carosabilă şi a lovit frontal un copac", se arată în informarea IPJ. 

După cum BIHOREANUL a scris, în urma accidentului, o femeie a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale ajunse la faţa locului. Victima are 62 de ani și este din comuna Găneşti, judeţul Mureş. Ea a decedat în drum spre spital. 

"De asemenea, conducătorul autoturismului, o femeie de 32 de ani, din localitatea Târnăveni, o alta de 28 de ani, din comuna Găleşti, judeţul Mureş, o tânără de 13 ani, din localitatea Târnăveni şi o minoră de 3 ani şi o alta de 2 luni, ambele din comuna Găleşti, judeţul Mureş, toate pasagere în autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital", transmite IPJ. 

Poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!