După demisia lui Florin Fărcaş, conducerea clubului Luceafărul Oradea s-a orientat rapid şi luni dimineaţă s-a înţeles cu Erik Lincar.

Bihorean, Erik Lincar a cunoscut consacrarea la Steaua, iar ca antrenor a avut angajamente în Liga a II-a, reuşind rezultate frumoase în special la Damila Măciuca. Între timp a mai antrenat la Delta Tulcea, CSU Craiova şi CSM Rm. Vâlcea.

"Ne-am înţeles cu Erik. El va fi prezentat jucătorilor în această după amiază, iar de la ora 17 va conduce primul antrenament al echipei", a declarat pentru BIHOREANUL Cristian Sabău, directorul executiv al clubului orădean.

Erik Lincar are o înţelegere pe un an cu Luceafărul şi va fi ajutat de secundul Cristian Lupuţ, iar antrenor cu portarii este Ioan Papp Deac, aceştia doi rămânând astfel în staff-ul tehnic al bihorenilor.

Pe lângă numirea lui Lincar, Luceafărul l-a mai cooptat cu această ocazie în cadrul conducerii pe Zeno Bundea, cel care a fost numit director sportiv.

Schimbarea pe banca tehnică a formaţiei Luceafărul s-a produs după ce echipa a înregistrat trei înfrângeri consecutive. În patru runde, bihorenii au doar o victorie şi trei eşecuri, ocupând, cu trei puncte, locul al XVI-lea în clasamentul Ligii a II-a.

În etapa viitoare, formaţia bihoreană de fotbal va evolua în deplasare, sâmbătă, de la ora 11, la Satu Mare, cu Olimpia din localitate.