Liceenii din clasele a X-a și a XI-a care visează la o carieră în domeniile inginerești sunt așteptați să participe la cea de-a V-a ediție a Școlii de vară „Edusmart”, organizată de Universitatea din Oradea.

Programul va dura două săptămâni, timp în care liceenii vor experimenta viața de studenție, în campus, fără niciun cost.

„În perioada 22 iulie - 4 august 2024 viitorii ingineri pot „pregusta” din viața de student, pot să ia parte la cursuri introductive, pot participa la ateliere practice în laboratoarele universității, dar și la vizite care vor avea loc la sediile companiilor partenere. Pe lângă toate acestea, cei înscriși la Școala de vară „Edusmart” vor avea parte și de activități recreative, jocuri, vizite la muzee... Cazarea, masa și participarea la toate programele derulate pe durata a două săptămâni sunt gratuite. În plus, toți cei prezenți vor primi și un kit educațional, de asemenea gratuit. Anul acesta „Edusmart” are nu mai puțin de 79 de locuri disponibile”, a transmis UO.

Liceenii interesați de inginerie, management industrial, protecția mediului, construcții, cadastru sau arhitectura se pot înscrie online la „Edusmart”.

Nu este singura școală de vară organizată de Universitate. Un eveniment similar va avea loc și pentru elevii preocupați de studiul relațiilor internaționale, istoriei, științelor politice ori jurnalismului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!