Cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc programează în acest sfârşit de săptămână jocurile ultimei etape din turul de campionat al sezonului regular. Dintre echipele bihorene, doar FC Bihor Oradea are programat meci pe teren propriu, în timp ce Lotus Băile Felix va juca în deplasare.

Ambele echipe din judeţul Bihor au de-a face cu partide foarte dificile în acest sfârşit de săptămână. Dacă FC Bihor va întâlni cea de-a treia clasată, pe SCM Zalău, în schimb Lotus Băile Felix se va duela cu liderul ierarhiei, CSM Satu Mare. Ambele dispute vor avea loc sâmbătă cu începere de la ora 15.

Lupta pentru puncte

La Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, FC Bihor, de pe locul 2, o va avea ca adversară pe echipa sălăjană SCM Zalău, o echipă cu mari pretenţii şi în acest an şi o echipă care beneficiază de un buget consistent faţă de alte grupări din Liga a III-a. Momentan, zălăuanii sunt pe locul 3, cu un punct mai puţin decât FC Bihor.

Meciul de sâmbătă de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” este așadar foarte important pentru ambele echipe. Pentru trupa pregătită de Florin Farcaş, este important să nu piardă în partida de acasă, însă dacă ar reuși o victorie s-ar distanţa la patru puncte de adversarul de sâmbătă.

Conducerea clubului orădean aşteaptă cât mai mulţi suporteri pentru a susţine formaţia „roş-albastră” în acest derby al etapei. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar copiii sub 14 ani au gratuitate.

Cu liderul la zi 

La rândul ei, Lotus Băile Felix va juca în deplasare, tot sâmbătă de la ora 15, la Satu Mare, pe Stadionul Olimpia, în compania echipei locale CSM. Formaţia sătmăreană este liderul la zi al clasamentului, după opt etape, cu 16 puncte. Nici bihorenii de la Lotus nu stau rău: chiar dacă sunt pe locul 4, au un singur punct mai puţin decât sătmărenii.

După egalul de acasă cu Gloria Bistriţa Năsăud, elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ au parte din nou de un adversar redutabil, care, pe deasupra, este și „rănit” după ce a pierdut în etapa precedentă în deplasare la Zalău, cu scorul de 0-2.

Primul joc al etapei a 9-a din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal s-a desfăşurat vineri la Bistriţa, unde Gloria din localitate a dispus cu 1-0 de Victoria Carei. Sâmbătă, de la ora 15, pe lângă partidele FC Bihor Oradea - SCM Zalău şi CSM Satu Mare - Lotus Băile Felix, vor mai avea loc şi duelurile Sportul Şimleu Silvaniei - CSM Sighetu Marmaţiei şi CFR 1907 Cluj II - Minerul Ocna Dej. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!