Pista le va trece prin casă! Primăria va demola vineri fostul canton CFR din zona Silvaş, pentru a face loc unei piste pentru biciclete care va fi construită în continuarea celei deja existente pe malul Crişului Repede.

Angajaţii municipalităţii au dezafectat marţi doar gardurile proprietăţii, fiindcă familia care folosea imobilul ca locuinţă de serviciu s-a opus evacuării.

Cu toate că a fost somată să elibereze clădirea ridicată pe terenul Primăriei încă în urmă cu o lună, familia ceferistului a rămas în casă întrucât cea de-a doua locuinţă oferită de CFR era ocupată abuziv de alte persoane.

"Stăm cu hainele strânse, dar nu avem unde merge pentru că locuinţa pe care am primit-o e ocupată", au declarat chiriaşii presei locale.

Familia aflată în pragul evacuării a primit promisiunea unei alte locuinţe din partea CFR şi urmează să se mute în zilele următoare.

"S-a stabilit cu persoanele respective că vor elibera până joi clădirea, pentru ca aceasta să poată fi dezafectată a doua zi", a declarat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de comunicare al Primăriei.

Macra a precizat că familia ceferistului nu a fost niciodată chiriaşă a Primăriei, pentru ca municipalitatea să fie obligată să îi ofere o altă locuinţă, iar imobilul, construit pe terenul Primăriei, trebuie demolat pentru realizarea unui obiectiv de utilitate publică.