Distreo organizează în colaborare cu ISU Bihor o demonstrație live în care va fi incendiat un autovehicul pentru a demonstra eficiența produselor puse pe piață, în contextul incendiilor apărute la autovehiculele electrice!

Nu aștepta până la următoarea tragedie, vino și tu pentru a descoperi ultimele produse care chiar salvează vieți! Înscrie-te accesând: https://distreo.ro/eveniment!

Distreo se ocupă de comercializarea produselor inovatoare în lupta împotriva incendiilor. Printre numeroase soluții, compania oferă stingătoare 7-în-1, eficiente pentru orice tip de foc, pături antifoc pentru mașini electrice și chiar dispozitive ce sting incendiile apărute în tablourile electrice!

Evenimentul se adresează persoanelor juridice, reprezentanților de instituții, dar și persoanelor fizice care își doresc să afle mai mult despre protecția și siguranța la incendiu! 

În premieră, compania organizează evenimentul special cu scopul de a educa piața din România în domeniul siguranței și protecției la incendii!

Astfel, în cadrul evenimentului vor avea loc mai multe demonstrații live, printre care inclusiv incendierea unui autovehicul, un timp îndelungat, pentru a demonstra eficiența și performanța produselor prezentate.

Produsele care vor fi prezentate sunt eficiente și sigure indiferent de contextul incendiului: mașini electrice, mașini cu combustie internă, ulei de bucătărie, incendiu electric, incendiu în panourile electrice, incendiu de textile sau carburanți și așa mai departe.

Alătură-te experților de top din industria Health & Safety și situații de urgență la primul eveniment dedicat prezentării produselor Distreo, produse pentru prevenirea, stingerea și izolarea incendiilor.

Te invităm să fii alături de ISU Bihor, Consiliul Județean, Primăria Oradea cât și alți directori, manageri și antreprenori din Bihor pentru 2 ore în care vom descoperi produse inovatoare pentru prevenirea, stingerea și izolarea incendiilor și unde vom testa pe viu stingerea unui autovehicul în flăcări.

Vino alături de noi pe 3 Octombrie, la ora 16:00, în parcarea Hotelului Perla, din stațiunea Băile 1 Mai, Bihor, la nici 5 minute de Oradea!

Pentru înscriere și informații suplimentare consultați secțiunea de înscrieri de pe site-ul nostru: https://distreo.ro/eveniment.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!