Pugiliştii clubului salontan Basti Box au avut evoluţii bune la întrecerile turneului regional care s-a desfăşurat în Ungaria, la Debrecen. Deşi competiţia a fost amicală, toţi cei opt sportivi salontani i-au mulţumit pe antrenorii Teodor Silaghi şi Ioan Duma, realizând o bună repetiţie înaintea ediţiei a VII-a a Memorialului Nicolae Talpoş, care va avea loc în prima săptămână a lunii viitoare.

Pentru turneul regional de box care s-a desfăşurat sâmbătă, în Ungaria, la Debrecen echipa salontană Basti Box s-a deplasat cu un lot format din opt sportivi, două fete (Szabo Fanni Viktoria, la 42 kg şi Lara Nagy, la 46 kg) şi şase băieţi (Szucs Istvan, la 69 kg, Ruge Adrian, la 60 kg, Tamas Eles, la 52 kg, Cioară Bogdan, la 54 kg, Micovschi Raul, la 56 kg şi Vas Norbert, în cadrul categoriei 49 kg).

Concursul a avut un caracter amical, de pregătire a următoarelor competiţii, iar, conform preşedintelui clubului bihorean, "boxerii salontani au avut o comportare foarte bună şi s-au întors cu rezultate meritorii".

De fapt, fiecare pugilist a susţinut câte un meci, iar la sfârşit toţi concurenţii au fost medaliaţi, dar evoluţia tinerilor sportivi salontani i-a mulţumit pe antrenorul Teodor Silaghi şi instructorul sportiv Ioan Duma.

"Acest turneu a fost o verificare foarte bună a pugiliştilor noştri în vederea pregătirii pentru perioada 7- 9 aprilie, când vor susţine meciuri acasă, la Salonta, în cadrul turneului internaţional Memorial Nicolae Talpoş, ajuns la ediţia a VII-a", mai precizează preşedintele Clubului Sportiv Basti Box Salonta, Sebastian Silaghi, într-un comunicat.