Cu o suprafaţă extinsă cu 55%, hypermarket-ul Auchan a devenit cel mai mare din Oradea. "Auchan Oradea şi-a mărit suprafaţa de vânzare de la 6.200 metri pătraţi la 9.600 metri pătraţi şi răspunde şi mai bine nevoilor clienţilor săi, mulţumită creşterii importante a gamei de produse alimentare şi nealimentare la 55.000 de produse din care 15.000 produse noi, totul într-un concept de discount generalizat modern", a declarat miercuri, la inagurarea hypermarket-ului extins, directorul Attila Lenart.

La eveniment au mai luat parte Tiberiu Dăneţiu, directorul de marketing al Auchan România, Gaspar Biro, directorul pe Regiunea Nord – Vest, reprezentanţi ai instituţiilor locale şi sute de clienţi prezenţi în magazin.

Potrivit reprezentanţilor companiei, investiţia făcută în extinderea magazinului inclusiv pe amplasamentul fostului magazin Jysk, aflat acum în reorganizare, şi a fostului loc de joacă pentru copii se ridică la 2 milioane de euro.

Suma se adaugă altor 2 milioane euro investite de Auchan la rebranduirea fostului magazin Real în anul 2013. Investiţia a făcut posibilă înfiinţarea a încă 60 de locuri de muncă, Auchan Oradea ajungând la 279 de angajaţi.

Printre elementele de noutate se numără înfiinţarea unui sector de vânzare de produse multimedia şi de electrocasnice cu peste 2.000 de produse, de butique machiaj cu 2.200 de produse, de produse alimentare specifice unor bucătării internaţionale, de produse tradiţionale bihorene şi o zonă de bazar cu peste 1.500 de produse pentru bărbaţi, femei şi bebeluşi.

În plus, extinderea a făcut posibilă înfiinţarea unui bistro, pe lângă bucătăria proprie deja existentă, deschiderea unei zone de recreere pentru cei care îşi aşteptă partenerii să îşi facă cumpărăturile şi a unui spaţiu de joacă pentru copii pe durata în care părinţii sunt în magazin.

În primele 21 de zile de la inaugurarea magazinului extins, Auchan va derula o campanie de discount generalizat la toate produsele.

Citiţi pe aceeaşi temă şi articolul "Nume noi: Dedeman vrea să construiască lângă Oradea Shopping City, iar Decathlon deschide un magazin la Auchan"