În condiţiile în care foarte mulţi români aşteaptă cu sufletul la gură factura la curent, un român a trăit un şoc când a primit-o, în această lună: nu mai puţin de 376 de milioane de lei, adică aproximativ 76 de milioane de euro!

Documentul a fost primit de patronul unei mici pizzerii din Adjud, judeţul Vrancea, Iulian Dragomir, iar furnizorul este societatea Enel Muntenia.

Factura era emisă pentru consum de curent electric timp de 5 luni, pentru spaţiul în care funcţionează pizzeria, în condiţiile în care, spune Dragomir, factura lunară nu depăşea 1.000 de lei.

"M-am speriat, suma este enormă, n-aş fi avut cum plăti aşa ceva şi nu înţelegeam de ce s-a ajuns la această sumă, însă am bănuit că este o eroare. Între timp, factura a fost stornată, am rămas doar cu sperietura", a precizat Iulian Dragomir, pentru G4Media.ro.

Reprezentanţii societăţii de furnizare a confirmat că este vorba despre o eroare, care ar fi fost identificată chiar a doua zi, iar consumatorului i-a fost trimisă factura corectă.

Reprezentanţii Enel mai susţin şi că "a fost o situaţie punctuală", asigurându-şi clienţii că depun "toate eforturile pentru a le oferi un serviciu de furnizare de energie electrică în condiţii optime".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!