Întrunită marţi la Primărie, Comisia consultativă pe probleme de circulaţie şi trafic rutier a hotărât desfiinţarea staţiei de autobuz "Facultatea de Medicină" din vecinătatea Parcului 1 Decembrie care deserveşte liniile 10, 12, 20 şi 23 şi utilizarea pe viitor, pentru aceste trasee, a staţiei "Emanuil Gojdu" de lângă colegiul naţional cu acelaşi nume.

"Măsura va fi luată pentru că distanţa prea mică dintre ele nu justifică două staţii. În plus, e mai comod pentru călători să ajungă la staţia de autobuz venind de la linia de tramvai", a declarat pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al OTL, Carmen Tocuţ.

În cadrul aceleiaşi întâlniri, comisia a mai hotărât mutarea cu circa 50 de metri mai în spate a trecerii de pietoni din faţa Spitalului Clinic de Obstetrică şi Ginecologie din Calea Clujului nr. 50, introducerea sensului unic pe strada Cuza Vodă între străzile Mihai Viteazul şi Avram Iancu şi emiterea avizului pentru lucrările de modernizare a străzii Principatelor Unite. Măsurile luate vor fi aplicate în perioada următoare.

La şedinţa de marţi au participat reprezentanţii Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei municipiului Oradea, ai SC OTL SA, ai Poliţiei Rutiere, ai Autorităţii Rutiere Române, ai SC Selina SA, precum şi reprezentanţii Camerei Taximetriştilor.