Circulaţia tramvaielor în centrul oraşului a fost îngreunată joi după-amiază, din cauza unui accident rutier care, din fericire, s-a soldat doar cu pagube materiale, nu şi cu victime.

Potrivit martorilor oculari, dar şi conducătorilor celor două vehicule implicate, un Renault Clio care venea dinspre strada Tudor Vladimirescu a fost surprins în intersecţia cu strada Primăriei de un tramvai, care a lăsat urme serioase, sfâşiind caroseria şi înfundând portierele şi stâlpul maşinii pe partea stângă a acesteia.

"M-am angajat în traversarea intersecţiei şi am văzut că dinspre strada Primăriei venea un tramvai, dar am crezut că voi avea timp să trec. Dintr-o dată, pe zebra din dreptul sediului Băncii Transilvania au apărut mai mulţi pietoni, aşa că pentru a-i evita am frânat brusc, iar tramvaiul a intrat în mine. E vina mea, ce să fac, dar mă bucur că nu am lovit niciun om", a declarat şoferul, un orădean de circa 65 de ani.

Partea proastă e că, potrivit spuselor sale, omul va fi nevoit să-şi repare maşina pe propria cheltuială, deoarece nu are asigurare de tip CASCO.

Timp de circa 15 minute, pe strada Primăriei circulaţia tramvaielor a fost întreruptă, în spatele garniturii implicate în accident adunându-se alte câteva tramvaie ale căror vatmani aşteptau degajarea locului.