Homosexualii au primit o lovitură sub centură: Parlamentul a decis că familia tradiţională se compune dintr-un bărbat şi o femeie. Păi, hai să vedem cam cum arată o familie tradiţională în poporul ce se trage din Decebal şi Traian!

Familie tradiţională este şi cea compusă dintr-un tată alcoolic, o mamă curvă şi trei copii subnutriţi. Singura lor sursă de venit este alocaţia copiilor, iar capul familiei sparge banii la păcănele şi mutra nevestei când vine beat de la bufet.

Tot familie tradiţională este şi cea compusă dintr-o văduvă pupătoare de moaşte care se târăşte în jurul mănăstirii, rugându-l pe Dumnezeu să-i dea noroc la 6 din 49.

Familie tradiţională este şi cea în care mama, divorţată, este plecată în Italia să şteargă bătrâni la fund, iar copiii sunt în pragul sinuciderii de dorul ei, pentru că bieţii bunici nu mai au energia să se implice în educaţia lor.

Familie tradiţională este şi cea în care părinţi trag pe brânci pentru salariul minim pe economie pentru ca iubiţii lor copii să facă şcoală, dar aceştia sunt nevoiţi să-şi caute norocul în alte zări pentru că aici nu au loc de loazele politicienilor.

Până când aleşii şi culeşii neamului nu rezolvă problemele acestor familii tradiţionale româneşti, ar face bine să nu se bage în aşternutul homosexualilor, că s-ar putea ca povestea să le lase un gust amar.

Tot acest circ a fost declanşat de popimea care a observat că tot mai mulţi români susţin că ţara este un stat laic şi că banii publici sunt aruncaţi aiurea pentru biserici, în vreme ce familia tradiţională moare, de fapt, de foame.