Ajunsă în finala ligii naționale de baschet masculin, echipa locală CSM CSU Oradea a reușit ca luna aceasta să umple-ochi Oradea Arena, noua polivalentă cu 5.000 de locuri, și încă de două ori, datorită disputei cu eterna rivală UBT Cluj. Chiar dacă au fost sold-out, meciurile au avut parte, însă, și de o „fentă” din partea suporterilor.

Bihorel a aflat că unii fani orădeni au mintea brici la combinații, găsind o modalitate de a intra la meciuri plătind doar o treime din prețul biletului. Concret, deși acesta costă doar 15 lei, cumpără bilete pentru copii, pe care CSM le vinde cu doar 5 lei.

Cum achiziția se face online, adulții pot lua și astfel de bilete, cu care intră în arenă nestingheriți, deoarece atunci când scanează codul QR de pe tichet la turnicheții automați, aceștia nu fac distincția între posesorii adulți și copii.

Responsabilii din Primăria Oradea au auzit și ei de șmecherie, dar cred că ea va mai funcționa, pentru că deocamdată nu știu cum s-o oprească. Or fi având turnicheții inteligență artificială, dar nu la fel de avansată ca inventivitatea unora care vor să salveze bani de-o bere după meciuri...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!