În ședința din această săptămână, comitetul interimar aflat la conducerea PSD Bihor după debarcarea deputatului Ioan Mang din fruntea organizației va avea o ședință interesantă. Bihorel a aflat că social-democrații vor dezbate dacă îl primesc în rândurile lor pe fiul unui adversar politic: Gabriel Traian Ghilea, băiatul PNL-istului Gavrilă Ghilea.

Juniorul, care de un an este subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării, susținut fiind de politicienii care reprezintă minoritatea slovacă, își dorește să devină membru al PSD Bihor, partid în care și tatăl său a activat până în 2006, când a trecut la PD.

Ca să-și adune susținători, Ghilea jr. s-a întâlnit cu câțiva primari, duminica trecută, în comuna Tulca, al cărei edil, Daniel Avrămuț, s-ar număra printre cei care îl sprijină să devină social-democrat.

Mai rămâne de văzut dacă comitetul care conduce PSD Bihor, condus de bistrițeanul Radu Moldovan, care recent a spus că partidul are nevoie de fețe noi, va accepta adeziunea. O față nouă, dar totuși cu „rădăcini” în partid...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!